loading

.

.

.

Astara Office Building

Client:Arvin Plast Co, Mr. Mehran Fekri

Location:Astara, Guilan

Date:2015

Type: Official

Status:Under Construction

Story

Astara official-residential building was referred to us for an office space for cellophane factory and residential rooms for their guests. Functional diversity and temperate climate, required a design that while being formal, felt friendly. This can be achieved through form division and use of wood shutters for light and view control. Other than the distinctive staircase under the skylight, independent access to floors by exterior elevator was designed. Interior design was done with modern elements and transparent walls to create open and flexible spaces. Use of vertical cables as handrails in the staircase, while being unique, emphasis on the transparency and modern feel of the space.